Antwerpse Brouw Compagnie komt deze maand met de allereerste Radio Minerva Tripel.
Volledig scherm
Antwerpse Brouw Compagnie komt deze maand met de allereerste Radio Minerva Tripel. © KOS

Seefbrouwerij steunt Radio Minerva met eigen ‘Radio Minerva Tripel’

ANTWERPENDe Antwerpse Brouw Compagnie - vooral bekend van Seefbier - mag dit jaar tien kaarsjes uitblazen. De bekende, lokale radiozender Minerva wordt maar liefst veertig. Beide Antwerpse iconen slaan de handen nu in elkaar voor de officiële Radio Minerva Tripel. Een deel van de opbrengst gaat naar de zender, die nog steeds niet weet of ze kan blijven voortbestaan.

 1. Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaargewond
  ANTWERP PRIDE

  Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaarge­wond

  Het Love United Festival op de Zuiderkaaien, afsluiter van de Antwerp Pride, is gisterenavond rond half tien verstoord door een incident. Een man en een vrouw werden er plots onwel na een overdosis. De man werd daar gereanimeerd en is in kritieke toestand afgevoerd. “Mogelijk gaat het om een drugsgerelateerd ongeval, maar dat is nog niet zeker. We hebben de muziek even stilgelegd en ons publiek gewaarschuwd voor de gevaren”, zegt de organisatie. Volgens de politie gaat het vrijwel zeker om een overdosis.
 2. Steeds meer steun voor bedreigde zender Radio Minerva: schepencollege wil dat Vlaams minister Dalle (CD&V) oplossing vindt
  Antwerpen

  Steeds meer steun voor bedreigde zender Radio Minerva: schepencol­le­ge wil dat Vlaams minister Dalle (CD&V) oplossing vindt

  Het Antwerpse schepencollege vraagt in een brief aan Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) om een oplossing voor Radio Minerva. De Raad van State heeft immers de erkenning van de populaire zender vernietigd. De hele Antwerpse gemeenteraad sprak maandag zijn steun uit voor een motie van de N-VA-fractie, die door de collegiale brief wel zonder voorwerp werd en niet meer hoefde gestemd.