Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © BELGA

Scouts in elkaar geslagen door bende jongeren na fuif: “Mijn zoon is voor dood achtergelaten”

Drie scouts uit Deurne zijn na een fuif in de MS Hoeve hard aangepakt door een bende van een vijftiental jongeren. De aanvallers gebruikten hun motorhelmen als slagwapen. Eén van de slachtoffers ligt op intensieve zorgen met zware verwondingen aan zijn hoofd. “Mijn zoon is voor dood achtergelaten op een verlaten plek. Gelukkig verwittigde een vriend, die alles zag gebeuren, de hulpdiensten”, vertelt de vader van J.

32 reacties

 • PHILIPPE LEEMANS

  1 jaar geleden
  dagelijks dergelijke berichten & politie doet niets anders dan snelheidscontroles en gasboetes uitdelen aan jong-criminelen die hen uitlachten, & burgers worden aan hun lot overgelaten, weet wel wat ik ga kiezen volgende maal
 • L. Vancraeynest

  1 jaar geleden
  En dan zijn de politici verbaasd over de uitslag van de verkiezingen. Volgende jaren met nog minder politie krijgen we toestanden zoals in Zweden (Malmö,...) waarbij effectief doden vallen en dagelijks verkrachtingen zouden zijn! Enkele politiekazernes zijn er gesloten uit schrik voor de granaataanslagen!
 • Gustaaf Govaerts

  1 jaar geleden
  Wanneer gaan ze eens eindelijk voor zulke gasten een zeer zware straf opleggen als voorbeeld.
 • Luc Janssens

  1 jaar geleden
  Zouden het de 'slechteriken' van Schild en Vrienden zijn geweest? Of eerder de troetels van de poco-meute?
 • Marie Vanakker

  1 jaar geleden
  30 jaar geleden had elke gemeente wel een kliek die geregeld vocht tegen die van een andere gemeente . Soms in zo een grote getallen dat de flikken wat verderop gewoon stonden te wachten tot het voorbij was, om dan de verliezende partij nog wat verder af te rammelen en er een paar van mee te nemen .Grote verschil met toen , nu kan je alles filmen en alle betrokkenen oppakken met bewijs.
 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den