Discobaar A Moeder met de T-shirts van KLEIR.
Volledig scherm
Discobaar A Moeder met de T-shirts van KLEIR. © Jelle Jansegers

‘Schudde me da stoofvlees’: Discobaar A Moeder en KLEIR. brengen collectie T-shirts uit

Antwerpen‘Lot uwen air in de vestiair’, ‘Schudde me da stoofvlees’, ‘A MOEDER’: voor wie al eens naar een feestje met Discobaar A Moeder is geweest, klinken deze oneliners bekend in de oren. Nu staan ze ook op een T-shirt: het Antwerpse dj-duo werkte namelijk samen met KLEIR., het kledinglabel dat het Antwerpse dialect weer op de kaart wil zetten. De collectie bestaat uit drie T-shirts. “Net op tijd voor ons optreden in de Lotto Arena op vrijdag 11 maart", aldus de Ras en de Schele. 

 1. Berchem Sport ontvangt Racing Mechelen voor duel tussen traditieclubs: “Gepast eerbetoon brengen aan onze overleden ‘opperleeuw’ ”
  voetbal tweede nationale B

  Berchem Sport ontvangt Racing Mechelen voor duel tussen traditie­clubs: “Gepast eerbetoon brengen aan onze overleden ‘opperleeuw’ ”

  Er zijn zo van die wedstrijden die op basis van de affiche al tot de verbeelding spreken en Berchem Sport - Racing Mechelen is daar een van. Dit weekend staan de twee traditieclubs tegenover elkaar op het Rooi met elk hun eigen ambities. Racing Mechelen wil aansluiting houden met de top vijf terwijl Berchem vooral afstand wil nemen van de degradatiezone. Maar zondagmiddag staat de wedstrijd voor de troepen van Nico Van Uytsel toch vooral in het teken van een afscheid.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.