Foto Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Foto Klaas De Scheirder

Schrijvende kelner wil Europa leiden

ANTWERPEN"Ik ben de geschikte man om de voorzitter van de Europese Commissie, op te volgen", zegt Olli Salvatore, schrijversnaam van de kelner die werkt in een restaurant op de Groenplaats. "Mensen zullen mij misschien uitlachen, maar dat kan me niet schelen."

 1. Inges elektrische fiets door politie in beslag genomen: "Door de gashendel wordt het beschouwd als bromfiets, dat had de handelaar mij niet verteld”
  Antwerpen

  Inges elektri­sche fiets door politie in beslag genomen: "Door de gashendel wordt het beschouwd als bromfiets, dat had de handelaar mij niet verteld”

  Inges elektrische fiets werd begin deze week in beslag genomen tijdens een willekeurige controleactie. Volgens de politie heeft het voertuig een gashendel en wordt het daarom als een bromfiets beschouwd. “Mijn fietsenhandelaar heeft mij een niet-gereglementeerd voertuig verkocht. Ik was me daar niet van bewust en voel mij onmenselijk behandeld.”
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.