Schepen Els Van Doesburg.
Volledig scherm
Schepen Els Van Doesburg. © Jan De Meuleneir / Photo News

Schepen Van Doesburg hard voor minister Verlinden na uitspraak over Antwerpse vaccinatiegraad: "Vrijwilligers verdienen beter dan goedkope sneer”

AntwerpenHet zat er al eerder bovenarms op tussen minister Annelies Verlinden (CD&V) en burgemeester Bart De Wever (N-VA), met name over de beveiliging in de joodse wijk en de achterpoortjes in het ministeriële besluit over dansen in nachtclubs. Maar ook Antwerps schepen Els Van Doesburg (N-VA) is hard voor de minister in een Facebookpost vanmorgen. Minister Verlinden liet vallen dat Antwerpen qua vaccinatiegraad lager scoort dan de rest van Vlaanderen, en dat is bij Van Doesburg in het verkeerde keelgat geschoten. “Zo’n uitspraak aanvaard ik niet”, fulmineert ze. 

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. GETEST. Onze reporter proeft Duvel Distilled, een nieuw distillaat van 150 euro met slechts 5.500 exemplaren in ons land: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky”
  PREMIUM
  Antwerpen

  GETEST. Onze reporter proeft Duvel Distilled, een nieuw distillaat van 150 euro met slechts 5.500 exemplaren in ons land: “Geen Duvelsmaak, wel zachter dan whisky”

  Volgende week lanceert Duvel Moortgat zijn nieuwe distillaat ‘Duvel Distilled’, een whisky-achtige sterke drank met een alcoholpercentage van 40%. Wij kregen samen met komiek Amelie Albrecht (28) een voorproefje van het collectors item - met een prijskaartje van 150 euro - in de nieuwe underground Speakeasy in Antwerpen: “Zacht, straf en toegankelijk. Drinkbaar dus.”