Marcel is de schattigste hond van Vlaanderen volgens de luisteraars en jury van Joe FM.
Volledig scherm
Marcel is de schattigste hond van Vlaanderen volgens de luisteraars en jury van Joe FM. © Joe FM

Schattigste hond van Vlaanderen blaft plat Antwerps: maak kennis met Marcel

ANTWERPENVoor wie daar nog aan moest twijfelen: de schattigste hond van Vlaanderen is wel dégelijk van ’t Stad. De hele week ging radiozender Joe FM met James Cooke en Gert Verhulst op zoek naar de leukste honden van het gewest. De zeven maanden oude dwergpoedel Marcel ging vrijdagavond met de trofee van schattigste hond naar huis. “Iedereen was dol op Marcel, hij ging zelfs spelen en kwispelen bij de grootste hond van Vlaanderen.”

 1. Opnieuw muziek, kunst en feest op Stroomplein deze zomer: “En enkel Franstalige muziek op de Vlaamse feestdag”
  ANTWERPEN

  Opnieuw muziek, kunst en feest op Stroomp­lein deze zomer: “En enkel Franstali­ge muziek op de Vlaamse feestdag”

  De culturele hotspot Onder Stroom aan de Scheldekaaien stelt weer een hele zomer live muziek, deejays en kunst voor op het Stroomplein in samenwerking met Het Bos, die andere creatieve hub in Antwerpen. De aftrap wordt vrijdagavond gegeven met de Amerikaanse percussionist NAH en de beloftevolle Antwerpse rapper Shaka Shams en zaterdag speelt de experimentele jazzband STUFF..
 2. Antwerpen blaast 800 kaarsen uit met nieuwe stadstour: “’t Steen is het beginpunt van de stad zoals we ze nu kennen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpen blaast 800 kaarsen uit met nieuwe stadstour: “’t Steen is het beginpunt van de stad zoals we ze nu kennen”

  “Hoe begin je aan 800 jaar geschiedenis van een stad te vertellen?”, vraagt Sonja Mollet zich af. In teken van de 800ste verjaardag van Antwerpen, neemt de officiële stadsgids je vanaf vandaag mee op een twee-uur durend parcours door de stad. Een feestjaar om te ontdekken waarom Antwerpenaren eigenlijk ‘dikke nekken’ zijn en hoe het elitaire bestuur van de stad evolueerde naar een democratie.