De lokettenzaal in het nieuwe districtshuis.
Volledig scherm
De lokettenzaal in het nieuwe districtshuis. © frederik beyens

Robot Charlie wijst je de weg in gloednieuw Antwerps districtshuis in Harmoniepark

AntwerpenDe imposante concertzaal in het Harmoniepark heeft na jaren leegstand een nieuwe invulling gekregen. Op vrijdag 28 mei openen het nieuwe Antwerpse districtshuis en stadsloket Antwerpen-Harmonie in het gerenoveerde gebouw. In de polyvalente ruimte is er ook plaats voor publieke evenementen die het district zal organiseren zodra het weer kan. Er werd meer dan tien jaar hard gewerkt aan de knappe renovatie. Leuk extraatje? Een robot, Charlie, wijst je de weg naar het juiste loket.

  1. Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanistan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”
    ANTWERPEN

    Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanis­tan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”

    De tiende editie van het festival ‘Spiegels van de Ziel’ van sociaal theater Tutti Fratelli staat volledig in het teken van de recente gebeurtenissen in Afghanistan. Er is plaats voor volkskeuken, theater, dans, film en muziek met onder andere Kommil Foo, Soe Nsuki en Lisette Ma Neza. “Met dit festival creëren we al tien jaar lang ruimte voor kunst in al haar vormen en maten, een vrijplaats voor kunstenaars van alle slag.”