De campagne kreeg de naam '#onzenhof' mee en draait rond de buren van het Rivierenhof die op fotoborden vragen aan bezoekers van het park om afval steeds mee naar huis te nemen.
Volledig scherm
De campagne kreeg de naam '#onzenhof' mee en draait rond de buren van het Rivierenhof die op fotoborden vragen aan bezoekers van het park om afval steeds mee naar huis te nemen. © Provincie Antwerpen

Rivierenhof lanceert nieuwe campagne tegen zwerfvuil: “In #onzenhof mag afval niet meespelen”

DeurneHet provinciaal groendomein Rivierenhof in Deurne heeft samen met ‘Mooimakers’, het Vlaams initiatief tegen zwerfvuil, een campagne klaar om zwerfvuil en sluikstort tegen te gaan. De campagne kreeg de naam ‘#onzenhof’ mee en draait rond de buren van het Rivierenhof die op fotoborden vragen aan bezoekers van het park om afval steeds mee naar huis te nemen.

 1. “Als de Rode Duivels slecht spelen, zitten we met een probleem”: organisatie van EK-fandorp op Kaaien bekijkt mogelijke scenario’s
  Antwerpen

  “Als de Rode Duivels slecht spelen, zitten we met een probleem”: organisa­tie van EK-fan­dorp op Kaaien bekijkt mogelijke scenario’s

  Binnen exact een maand, op 12 juni, speelt België zijn eerste match tegen Rusland op het EK voetbal. Nu we weten dat buitenevenementen vanaf 9 juni met maximaal 400 personen mogen doorgaan, bekijkt de organisatie van het fandorp op de Kaaien óf en hóe ze voetbalfans mogen verwelkomen aan een groot scherm. “Er zijn nog veel risicofactoren: niet alleen wat betreft het virus, maar ook hoe de Rode Duivels spelen”, aldus organisator Pieter Verhoeven.
 2. Ayse en Lorenzo van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ starten pop-up in Antwerpen: “Turkse streetfood opkrikken tot chic gerecht”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ayse en Lorenzo van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ starten pop-up in Antwerpen: “Turkse streetfood opkrikken tot chic ge­recht”

  Ayse Korkmaz (31) en Lorenzo Blom (31), de winnaars van ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ op VTM, openen binnenkort een pop-uprestaurant in Antwerpen. In de Kronenburgstraat, op het Zuid, starten ze met Bar Nazar, een Turks ‘fine dining’ concept. Je zal er kunnen lunchen en dineren van juli tot september. “We zijn heel graag in Antwerpen, en we denken dat de Antwerpenaar open zal staan voor ons concept”, aldus het koppel.
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan