Peter Vermeulen (Ringland) en Vlaams minister-president Jan Jambon vorige week in Brussel, waar de contouren voor de komende vijf jaar van het Toekomstverbond werden getekend.
Volledig scherm
Peter Vermeulen (Ringland) en Vlaams minister-president Jan Jambon vorige week in Brussel, waar de contouren voor de komende vijf jaar van het Toekomstverbond werden getekend. © BELGA

Ringland veegt bedenkingen Rekenhof over ‘onbetaalbaar’ Toekomstverbond van tafel: “Maatschappelijke baten overkapping en modal shift veel groter dan wat je moet investeren”

AntwerpenIs het Antwerps Toekomstverbond onbetaalbaar? Het Rekenhof zei vorige week van wel, maar burgerbeweging Ringland steigert bij die uitlatingen. “De maatschappelijke baten van de overkapping van de Antwerpse Ring en de modal shift zijn sowieso véél groter dan de investeringen ervoor. De financiering komt in orde.”

 1. Rijk geworden dankzij 51 ton lachgas, maar nu riskeert drugsbaas celstraf: “Illegaal? Hij gaf zelfs alles netjes aan bij de douane”
  PREMIUM

  Rijk geworden dankzij 51 ton lachgas, maar nu riskeert drugsbaas celstraf: “Illegaal? Hij gaf zelfs alles netjes aan bij de douane”

  Cornelis F. (45) had grootse plannen: hij had 51.000 kg (!) lachgas vanuit China laten overvliegen en wou dat via zijn website in België verkopen. Een gat in de markt, zo blijkt: toen de politie z’n villa binnenviel, had hij er al 1,3 miljoen euro mee verdiend. Hij riskeert nu 15 maanden cel, maar volgens zijn advocate heeft hij enkel de milieuwetgeving niet gerespecteerd. “Mijn cliënt heeft alles zelfs netjes aangegeven bij de douane én belastingen betaald.”
  Antwerpen
 2. Hier proef je nog een stukje Hof Van Cleve in Antwerpen: 7 adresjes van chefs die ooit bij Peter Goossens in de keuken stonden
  PREMIUM

  Hier proef je nog een stukje Hof Van Cleve in Antwerpen: 7 adresjes van chefs die ooit bij Peter Goossens in de keuken stonden

  Met drie Michelinsterren en een topquotering van 19,5 op 20 in Gault&Millau is Hof Van Cleve in Kruisem een van de beste restaurants van ons land. Na 37 jaar trekt Peter Goossens eind 2023 de deur van zijn restaurant echter definitief achter zich dicht. Met zijn huidige keukenchef Floris Van Der Veken heeft hij de ideale opvolger gevonden, maar ook in de provincie Antwerpen kan je nog een stukje Hof Van Cleve proeven, via verschillende ‘poulains’ van Goossens die ondertussen een eigen zaak hebben. Bij deze 7 adresjes proef je nog een stukje Hof Van Cleve in Antwerpen.