In de Antwerpse Handelsbeurs is dinsdag de eerste van twee Ringdagen van start gegaan in het bijzijn van overkappingsintendant Alexander D'Hooghe, leden van het stadsbestuur en vertegenwoordigers van de actiegroepen Ademloos, stRaten-generaal en Ringland.
Volledig scherm
In de Antwerpse Handelsbeurs is dinsdag de eerste van twee Ringdagen van start gegaan in het bijzijn van overkappingsintendant Alexander D'Hooghe, leden van het stadsbestuur en vertegenwoordigers van de actiegroepen Ademloos, stRaten-generaal en Ringland. © RV/Twitter Koen Kennis

Ringdagen in vernieuwde Handelsbeurs lokken veel volk

In de Antwerpse Handelsbeurs is dinsdag de eerste van twee Ringdagen van start gegaan in het bijzijn van overkappingsintendant Alexander D’Hooghe, leden van het stadsbestuur en vertegenwoordigers van de actiegroepen Ademloos, stRaten-generaal en Ringland. Het gaat om de derde reeks Ringdagen die de bezoeker informeren over de stand van zaken in de dossiers van de Oosterweelverbinding en de leefbaarheids- en overkappingsprojecten die ermee gepaard gaan.

0 reacties

 1. RECONSTRUCTIE. Familie vermoorde bankier blijft achter met vragen; schoonheidsspecialiste herinnert zich amper iets
  Antwerpen/Berchem

  RECONSTRUC­TIE. Familie vermoorde bankier blijft achter met vragen; schoon­heids­spe­ci­a­lis­te herinnert zich amper iets

  Hoe kwam de vermoorde privébankier D.V. (58) bij de 46-jarige schoonheidsspecialiste Kathleen H. uit Borgerhout terecht? Het Antwerpse gerecht probeerde meer duidelijkheid te krijgen tijdens een reconstructie maar Kathleen H. hield de boot af. Zij herinnert zich amper iets. “Tot groot verdriet van de familie van het slachtoffer”, stelt advocaat Nina Van Eeckhaut die de partner van D.V. bijstaat.
 2. Elias fietst 28 uur (!) aan één stuk door voor het goede doel: “Vanavond hopelijk nog met een half oog de Champions League kijken”
  PREMIUM
  Berchem

  Elias fietst 28 uur (!) aan één stuk door voor het goede doel: “Vanavond hopelijk nog met een half oog de Champions League kijken”

  Applaus voor Elias Renard (30). De Berchemnaar fietste een impressionante 750 kilometer door Nederland en België op 28 uur en 30 minuten. Zijn tocht bracht voorlopig al 7000 euro op, dat integraal naar onderzoek naar de ziekte van Duchenne vloeit: “Na 610 kilometer was ik echt op en verklaarde ik mezelf gek, maar ik herinnerde me op tijd waarom ik het deed”, getuigt een nog verrassend frisse Elias bij aankomst.