Smoket Jo's Garage 666: Black Smoke x Duvel komen met American-inspired pop-up restaurant op site Stadsbrouwerij De Koninck
Volledig scherm
PREMIUM
Smoket Jo's Garage 666: Black Smoke x Duvel komen met American-inspired pop-up restaurant op site Stadsbrouwerij De Koninck © Sven Van Roy

RESTOTIP: Smokey Jo’s Garage, een stukje USA in Berchem

AntwerpenZin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke nieuwe horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Smokey Jo’s Garage, met zalige frozen margarita’s en sappige broodjes met pulled pork.

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Dronken bestuurder betrokken bij ongeval
  Scherpenheuvel/tessenderlo/Antwerpen

  Dronken bestuurder betrokken bij ongeval

  Een 27-jarige vrouw uit Antwerpen stond woensdag rond 16.40 uur met haar wagen voor het rode verkeerslicht op de Westelsebaan te Scherpenheuvel-Zichem. Een 52-jarige man uit Tessenderlo stopte achter haar, maar veroorzaakte daarbij een lichte aanrijding. De man leek verward en bloedde hevig in het aangezicht. Later zou blijken dat dit afkomstig was doordat een eerdere wonde terug open was gegaan. De bestuurder bleek na een blaastest echter ernstig onder invloed van alcohol te zijn. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken.