Pitaya in de Antwerp Tower.
Volledig scherm
PREMIUM
Pitaya in de Antwerp Tower. © Klaas De Scheirder

RESTOTIP. Pitaya: Thaise hap op weg naar het station

AntwerpenZin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Pitaya, de nieuwe Thaise restaurantketen in de Antwerp Tower. Lees al onze restotips hier.

 1. Antwerpse dansgroep schittert in nieuwe videoclip ‘18 jaar’ van Willy Sommers (69): “Een lieve, warme man”
  Antwerpen/Merksem

  Antwerpse dansgroep schittert in nieuwe videoclip ‘18 jaar’ van Willy Sommers (69): “Een lieve, warme man”

  Als hij op het podium staat, voelt Willy Sommers (69) zich opnieuw die achttienjarige knaap aan de wieg van zijn carrière. Dat gevoel bezingt hij in zijn nieuwe single ‘18 jaar’. In de bijhorende videoclip, die vandaag opgenomen werd in een studio in de Antwerpse Seefhoek-wijk, schitteren vier danseressen van de Merksemse dansgroep Dancepoint: “We waren nerveus, maar hij stelde ons de hele tijd gerust.”
 2. Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”
  Voetbal 1A

  Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”

  Opmerkelijke vaststelling: sinds Beerschots terugkeer op het hoogste niveau won het al elke keer van Racing Genk. Zondag hoopt Beerschot een vierde opeenvolgende zege te kunnen pakken tegen de Limburgers, want de hekkensluiter heeft de punten broodnodig. “We gaan het Genk met viriel spel moeilijk proberen te maken”, zegt trainer Javier Torrente.
 1. Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”
  PREMIUM
  MERKSEM

  Ziggy (30) van metalband Fatal Move overwon kanker, nu zamelt hij geld in voor lotgenoten: “Ga alsjeblief op tijd hulp zoeken, voor mij was het bijna te laat”

  Ziggy Coertjens (30) van hardcore- en metalband Fatal Move uit Merksem wil lotgenoten helpen. Vijf jaar geleden kreeg hij de harde diagnose van een uitgezaaide kanker, maar intussen is hij de ziekte zo goed als volledig overwonnen. Met zijn band verkoopt hij mutsen en loopt hij de 100km-run, allebei ten voordele van Kom op tegen Kanker. “Pas als je de ziekte zelf doorstaat, merk je dat ze overal om je heen zit bij vrienden en familie.”