Wout van Aert, die vooraf de verwachtingen had getemperd (hij stond door ziekte een tijdje aan de kant), maakt meteen een kanonstart.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert, die vooraf de verwachtingen had getemperd (hij stond door ziekte een tijdje aan de kant), maakt meteen een kanonstart. © Klaas De Scheirder

REPORTAGE. “Pronostiekje? Wout - Mathieu: 0-1”: Antwerps Sint-Anneke stroomt vol voor ‘clash der titanen’

AntwerpenEen ‘old skool’ duel tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel? Of tóch die dekselse Tom Pidcock die met de overwinning aan de haal gaat? Duizenden koersliefhebbers wilden het zondag zélf achterhalen tijdens de wereldbekercross in Antwerpen. Een sfeerverslag vanop het strand van Sint-Anneke.

 1. Muziekinstrumenten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”
  Stabroek/Antwerpen/Temse/Gent/Brussel

  Muziekin­stru­men­ten van failliet bedrijf Keymusic gaan onder de hamer: “We starten met korting van 90%”

  Einde september 2022 ging Keymusic, een van de grootste muziekwinkelketens in de Benelux, voor de tweede keer failliet. De zoektocht naar een overnemer van de Belgische filialen was vruchteloos. De overige honderden muziekinstrumenten en toebehoren worden per opbod verkocht. Sinds dinsdag kan je bieden via het online veilinghuis HammerTime uit Hoevenen (Stabroek).
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).