Yves Lampaert, Tim Declercq en Guillaume Van Keirsbulck onderweg naar de rechtszaal.
Volledig scherm
Yves Lampaert, Tim Declercq en Guillaume Van Keirsbulck onderweg naar de rechtszaal. © Jasper van der Schoot

Renners Quick-Step getuigen in rechtszaak tegen ex-Ketnet-wrapper: “Na slag op achterhoofd ging Iljo Keisse KO”

AntwerpenVandaag verscheen gewezen Ketnet-wrapper Melvin Klooster opnieuw voor de correctionele rechtbank in Antwerpen. Hij zou in oktober 2017 wielrenner Iljo Keisse een ferme klap op het achterhoofd hebben gegeven tijdens een knokpartij in discotheek Roxy. Op het programma stond een getuigenverhoor: (ex-)ploegmaats Tim Declercq, Yves Lampaert en Guillaume Van Keirsbulck kwamen zelf vertellen hoe zij zich die avond herinneren. “Ik heb ook kinderen die naar Ketnet kijken. Daarom wist ik zeker dat Klooster de klap uitdeelde.”

 1. “Waarom heeft het slachtoffer anders een kogelwerend vest in zijn winkel liggen?” Broers die uitbater telefoonshop in Borgerhout zouden hebben neergeschoten, pleiten vrijspraak
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Waarom heeft het slachtof­fer anders een kogelwe­rend vest in zijn winkel liggen?” Broers die uitbater telefoon­shop in Borgerhout zouden hebben neergescho­ten, pleiten vrijspraak

  Abdelouheb E. (35) en zijn broer Brahim (30) worden ervan verdacht eind november 2019 de uitbater van een telefoonshop in Borgerhout, Mohamed B., te hebben neergeschoten. Vandaag pleitten zij bij monde van hun advocaten Kris Luyckx en Omar Souidi de vrijspraak. Ze zouden niets te maken hebben gehad met de schietpartij en benadrukten hoofdzakelijk de onbetrouwbaarheid van het slachtoffer. “Ik zou durven beweren dat die man wel meer dan één persoon kent die hem kwaad zou willen doen.”
 1. Tourist LeMc opent pop-up voor een week in stadscentrum: “Ideaal om dicht bij mijn fans te blijven staan”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Tourist LeMc opent pop-up voor een week in stadscen­trum: “Ideaal om dicht bij mijn fans te blijven staan”

  Zijn dagen zijn al goed gevuld als coach van The Voice Van Vlaanderen, maar Tourist LeMC vond toch nog ergens een gaatje om een week lang zijn eigen pop-up store in de IJzerenwaag te openen. Hij verkoopt er zijn nieuwe Niemandsland-merchandise en ziet het tegelijk als de ideale oplossing om contact te blijven hebben met zijn fans: “Deze pop-up is veel meer op mijn lijf geschreven dan een signeersessie in de Mediamarkt.”
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar