Horeca-expert Tom De Pauw over de toekomst van de horeca: "Een terrasje doen na het werk en tegelijkertijd een gezonde maaltijd voor de vrouw en kinderen bestellen, dat is top."
Volledig scherm
PREMIUM
Horeca-expert Tom De Pauw over de toekomst van de horeca: "Een terrasje doen na het werk en tegelijkertijd een gezonde maaltijd voor de vrouw en kinderen bestellen, dat is top." © Benoit De Freine/ Thomas Sweertvaegher

REEKS. Hoe corona Antwerpen veranderde: 3,5 euro voor een pintje of koffie wordt het nieuwe normaal

AntwerpenMet de heropening van de terrassen op 8 mei kunnen we stilaan dromen van het leven na de pandemie. Maar hoe ziet zo’n leven eruit en op welke manier zal het virus onze stad Antwerpen veranderd hebben? Het Laatste Nieuws spreekt elke dag met een expert. Vandaag: horeca. “Afhankelijk van hun oorlogskas en ondernemerschap met ballen zullen restaurants met een witte kassa overleven”, zegt Antwerps horeca-expert Tom De Pauw.

  1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
    Aangeboden door Alides

    Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

    Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
  2. Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditionele bieren en kies eens voor een lokale topper
    PREMIUM
    Provincie Antwerpen

    Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditione­le bieren en kies eens voor een lokale topper

    De namen klinken niet alleen beter, ze smaken ook gewoon geweldig goed: bieren van onze lokale brouwers. De terrassen zijn weer open dus probeer ze daar al eens te ontdekken. Of bestel ze gewoon bij de kleine brouwerijen die toch wel wat geleden hebben onder de crisis en geniet ervan tijdens een barbecue thuis. Wij selecteerden zes lokale brouwerijen en een van hun toppers. En ja, we hebben ze zelf geproefd én goed bevonden. Schol en geniet!