Bij de nieuwe eigenaars van het pand op de Sint-Antoniusstraat 4 is bar Fabiola niet welkom. De uitbaters zijn een crowdfunding gestart om een nieuwe locatie te kunnen bekostigen.
Volledig scherm
Bij de nieuwe eigenaars van het pand op de Sint-Antoniusstraat 4 is bar Fabiola niet welkom. De uitbaters zijn een crowdfunding gestart om een nieuwe locatie te kunnen bekostigen. © Fabiola

Red de ‘kroktails’: crowdfunding opgestart voor croque- en cocktailbar Fabiola

Antwerpen‘Kroktailbar’ Fabiola in de Sint- Antoniusstraat 4 moet verhuizen. Het pand waarin de zaak gevestigd is, werd recent verkocht. Bij de nieuwe eigenaars is de bar niet meer welkom, dus moeten uitbaters Raffaele en Soraya op zoek naar een nieuwe locatie: “Een geweldig plekje gevonden, maar hebben financiële steun nodig.”

  1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
    TV
    2

    ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

    ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.