Bij de nieuwe eigenaars van het pand op de Sint-Antoniusstraat 4 is bar Fabiola niet welkom. De uitbaters zijn een crowdfunding gestart om een nieuwe locatie te kunnen bekostigen.
Volledig scherm
Bij de nieuwe eigenaars van het pand op de Sint-Antoniusstraat 4 is bar Fabiola niet welkom. De uitbaters zijn een crowdfunding gestart om een nieuwe locatie te kunnen bekostigen. © Fabiola

Red de ‘kroktails’: crowdfunding opgestart voor croque- en cocktailbar Fabiola

Antwerpen‘Kroktailbar’ Fabiola in de Sint- Antoniusstraat 4 moet verhuizen. Het pand waarin de zaak gevestigd is, werd recent verkocht. Bij de nieuwe eigenaars is de bar niet meer welkom, dus moeten uitbaters Raffaele en Soraya op zoek naar een nieuwe locatie: “Een geweldig plekje gevonden, maar hebben financiële steun nodig.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.