Nordin El Hajjioui liet ladingen cocaïne uit de containers halen op de containerterminal van PSA/Mpet.
Volledig scherm
PREMIUM
Nordin El Hajjioui liet ladingen cocaïne uit de containers halen op de containerterminal van PSA/Mpet. © rv

Rechter fluit procureur terug in Sky ECC-zaken tegen drugsbaron ‘Dikke Nordin’ en co: “Dossiers zijn onvolledig, zo kan ik niet oordelen”

AntwerpenDe Sky ECC-dossiers tegen kopstukken uit het Antwerpse drugsmilieu zoals Nordin El Hajjioui, Younes El B. en Omar G. zijn onvolledig. De rechter kan onmogelijk oordelen over schuld en bestraffing. De dossiers bevatten te weinig info over hoe politie de Sky ECC-chatberichten heeft gekraakt en geïnterpreteerd.  De rechter stuurde de procureur weg met een fameuze vakantietaak: “Vervolledig de dossiers en dan wil ik vanaf 7 oktober de zaken opnieuw bekijken.” 

  1. Nerveus Rupel Boom begint met valse noot aan competitie tegen promovendus Ninove (1-2): “We vergaten te voetballen”
    voetbal eerste nationale

    Nerveus Rupel Boom begint met valse noot aan competitie tegen promoven­dus Ninove (1-2): “We vergaten te voetballen”

    Rupel Boom begon furieus aan de wedstrijd en dat leverde al snel de voorsprong op via Abaz wiens voorzet slecht werd ingeschat door bezoekend doelman Van Den Noortgaete, 1-0. En hoewel de Steenbakkers daarna nog de beste kansen kregen op 2-0, Laverge moest een keer ingrijpen na een te korte terugspeelbal van Verkerken, sloop er zichtbaar meer nervositeit in de ploeg. In die mate zelfs dat Ninove de controle nam na rust en dat overwicht ook omzette in kansen én goals. Romero Gomez sloeg twee keer toe en zadelde Rupel Boom, onder toeziend oog van eigenaar Nathan Crockett, op met een eerste kater, 1-2 was de eindstand.