RECENSIE. May's: fusion tussen Thais en Vlaams

Het is zoals altijd gezellig bedrijvig op de Dageraadplaats, zelfs op een dinsdagavond. En dat is het ook in May's. Exotische schilderijen sieren de muren, maar er staat evengoed een oude typemachine en er hangen lusters zoals je die bij de bomma ook vindt. Zo gaat het er ook in de keuken aan toe: May’s serveert zowel Thaise als Vlaamse keuken. Lees hier meer over onze restaurantrecensies. 

0 reacties

  1. Dringend nieuwe uitbater Wilrijkse kinderboerderij gezocht: “Uitgelezen kans om extra aanbod te creëren voor kwetsbare jongeren”
    Wilrijk

    Dringend nieuwe uitbater Wilrijkse kinderboer­de­rij gezocht: “Uitgelezen kans om extra aanbod te creëren voor kwetsbare jongeren”

    Mede door een lang juridisch conflict tussen de vorige uitbater van de Wilrijkse kinderboerderij en de stad, staat de oude hoeve intussen twee jaar leeg. Om hier verandering in te brengen, lanceren de stad Antwerpen en district Wilrijk nu een officiële oproep om een nieuwe uitbater te vinden. Een must voor de kandidaten zijn alvast de bijzondere aandacht voor kwetsbare jongeren en de inzet op een ecologische werking.