De Sea-Life en Formidable van Lasagne Shop Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Sea-Life en Formidable van Lasagne Shop Antwerpen. © Tessa Kraan

RECENSIE. Lasagne Shop: voor carnivoren, vegetariërs en alles daartussen

ANTWERPENAlle dagen koken nu je niet meer voor maaltijden bij restaurants of glazen boterhammen bij cafés terechtkan? Voor de culinaire klunzen die niet verder komen dan het in elkaar flansen van pasta pesto of het opwarmen van een blik soep, is er gelukkig nog takeaway en delivery. Tijdens het openingsweekend van Lasagne Shop vlogen er maar liefst 240 pasta’s de deur uit. Wij deden de test.

 1. Gewaagde zet of gat in de markt? Gitaarbouwer start eigen bedrijf ondanks dat muzieksector plat ligt: “Tijdens de lockdown halen midlifers instrument weer vanonder het stof”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Gewaagde zet of gat in de markt? Gitaarbou­wer start eigen bedrijf ondanks dat muzieksec­tor plat ligt: “Tijdens de lockdown halen midlifers instrument weer vanonder het stof”

  Al bijna een jaar op zijn gat en nog steeds nul perspectief. Geluidstechnieker en gitaarbouwer José Chacón Fagiani (32) werkte jaren voor onder andere Sportpaleis en Rock Werchter maar zit nu dus al maanden zonder job. Daarom startte hij z’n eigen gitaarherstellingsbedrijfje met intussen bekende rockers van dEUS en Crayon Son als vaste klanten. “Kalende midlifers halen hun gitaar van onder het stof tijdens de lockdown, ik heb mijn marktje gevonden.”
 1. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen

 2. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"