August
Volledig scherm
PREMIUM
August © Annelin Marien

RECENSIE. August: terechte beste nieuwkomer in de Gault&Millau

August is nog maar sinds de lente van dit jaar geopend, maar kreeg al meteen de titel van ‘Beste Nieuwkomer’ in de Gault&Millau, met een score van 15/20. Hoe kan het ook anders, met een topchef als Nick Bril achter het fornuis. De sterrenchef van The Jane wilde een toegankelijkere brasserie openen, en dat werd hotel/bar/restaurant August in een voormalig klooster in het Groen Kwartier. Een prachtig interieur heeft August alvast, en ook het eten mag er zijn. Lees hier meer over onze restaurantrecensies. 

0 reacties

  1. Kunnen socialisten en liberalen in Antwerps college elkaars bloed drinken? Jinnih Beels: “Na gemiste tweede schepen is het payback-time voor Open Vld”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Kunnen socialis­ten en liberalen in Antwerps college elkaars bloed drinken? Jinnih Beels: “Na gemiste tweede schepen is het pay­back-ti­me voor Open Vld”

    Socialisten en liberalen hebben het stilaan met elkaar gehad in het Antwerpse college. Dat werd deze week pijnlijk duidelijk op de raadscommissies. Ex-schepen Claude Marinower (Open Vld) insinueerde dat schepen Jinnih Beels (Vooruit) politieke belangen laat meespelen voor het uitdelen van subsidies. “Open Vld is aan het spartelen om niet te verdrinken en doet dat op de kap van 140 kwetsbare jongeren”, reageert Beels bij onze redactie.