Rare Akuma.
Volledig scherm
Rare Akuma. © AU

Rare Akuma stelt voor derde keer nieuwe Antwerpse hiphop-scene voor in Trix

ANTWERPENAntwerpse hiphop-held en artiest in residentie bij Trix komt in oktober terug naar de muziekclub voor de derde editie van ‘Hellraiser’. Net zoals voordien verzamelt hij het beste van wat de jonge Antwerpse hiphop-scene te bieden heeft dezer dagen om het kot in vuur en vlam te zetten.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Opnieuw naar de film in bijna 100 jaar oude militaire cinema: “Zaal meteen vol op openingsavond”
  PREMIUM
  Brasschaat

  Opnieuw naar de film in bijna 100 jaar oude militaire cinema: “Zaal meteen vol op openings­avond”

  ‘De Polygoon’ in Maria-ter-Heide (Brasschaat) doet opnieuw dienst als bioscoop. De gelijknamige vzw vertoonde dinsdagavond haar eerste film in de oude militaire cinema uit 1922, en dat was meteen een schot in de roos. “Iedere dinsdagavond kan je hier een film komen kijken. Als er vraag naar is, gaan we misschien nog uitbreiden naar woensdagnamiddag of zondag”, aldus Lutgard Heyvaerts, voorzitter van vzw De Polygoon.