De daders ramden eerst een Velo-station om dan met de auto in te beuken op de gevel van Tensen.
Volledig scherm
De daders ramden eerst een Velo-station om dan met de auto in te beuken op de gevel van Tensen. © Patrick Lefelon

Ramkrakers geraken niet tot bij exclusieve horloges

Ramkrakers hebben tevergeefs geprobeerd exclusieve horloges te stelen bij TenSen in de Schuttershofstraat in Antwerpen. Zij knalden met hun auto door een Velo-stationen en beukten dan in op etalage. “Er is wel wat schade aan de gevel en de ramen maar er is niets gestolen”, laat TenSen weten. 

0 reacties

 1. Legendarisch jenevercafé De Vagant sluit definitief de deuren: uitbater Ronald (68) schrijft passie weg in nieuw boek
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Legenda­risch jenever­café De Vagant sluit definitief de deuren: uitbater Ronald (68) schrijft passie weg in nieuw boek

  Afscheid van een instituut. De Koekenstad zegt deze week vaarwel tegen De Vagant, het geliefde jenevercafé dat volk aantrekt tot buiten de landsgrenzen en al sinds 1972 op de hoek van de Reyndersstraat en de Pelgrimstraat gelegen is. Ronald Ferket (68) — al 36 jaar aan het roer bij De Vagant — blikt terug op zoveel jaren café houden. “Emotioneel afscheid? Zeker niet, ik heb deze beslissing niet zomaar genomen, ik weet waarom ik het doe.”
 1. Dood van daklozen wekt hevige emoties op in gemeenteraad. De Wever: “Ik laat me door communist geen lessen geven in menselijke waardigheid”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Dood van daklozen wekt hevige emoties op in gemeente­raad. De Wever: “Ik laat me door communist geen lessen geven in menselijke waardig­heid”

  De Antwerpse gemeenteraad is dinsdag uitgedraaid op een harde confrontatie tussen burgemeester Bart De Wever (N-VA) en PVDA-fractieleider Peter Mertens. “Ik laat me geen lessen geven in menselijke waardigheid, en zeker niet door een communist als u”, brieste De Wever nadat Mertens de burgemeester had gehekeld omwille van zijn uitspraken na de dood van twee Antwerpse daklozen.