PVDA voerde actie aan de defecte lift van de Voetgangerstunnel.
Volledig scherm
PVDA voerde actie aan de defecte lift van de Voetgangerstunnel. © RV

PVDA voert actie aan Voetgangerstunnel: “Alleen uitgebreide veerdienst is voor pendelaars tussen rechter- en linkeroever snelle oplossing”

AntwerpenEen nieuwe fietsbrug, een tunnel onder of een kabelbaan over de Schelde? “Doe ons maar een extra veerdienst ter hoogte van de Kennedytunnel”, zegt PVDA, dat dinsdagochtend actie voerde aan de Voetgangerstunnel. De liften zijn daar vaker stuk dan dat ze werken.

 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 2. Wat met de nieuwe fietsbrug over de Schelde? “Een frequentere veerdienst zou veel comfortabeler en veel goedkoper zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Wat met de nieuwe fietsbrug over de Schelde? “Een frequente­re veerdienst zou veel comfortabe­ler en veel goedkoper zijn”

  De stad en Vlaanderen beloven dan wel een prachtige fietsbrug over de Schelde, uit verschillende hoeken blijft er tegenkanting komen. “Een veerdienst om de zes minuten zou fietsers en voetgangers veel meer zekerheid en comfort bieden”, zegt Walter Resseleer van de Vrienden van de Vlaamse Veren. Ook de loodsen blijven achter dat soort oplossing staan.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op