Oppositiepartij PVDA eist dat bus 36 van De Lijn tussen linker- en rechteroever blijft rijden.
Volledig scherm
Oppositiepartij PVDA eist dat bus 36 van De Lijn tussen linker- en rechteroever blijft rijden. © rv

PVDA protesteert opnieuw tegen inkorten lijn bus 36: “Duizend bewoners op Linkeroever willen hun bus naar ‘t stad terug”

LINKEROEVERBus 36 rijdt niet meer naar ‘t stad. Dat kregen de bewoners van Linkeroever afgelopen zomer plots te horen. Er werden meer dan duizend handtekeningen verzameld tegen de plannen van De Lijn en de stad maar daar werd volgens oppositiepartij PVDA niks mee gedaan. “Minder mobiele mensen geraken niet meer in het sociaal restaurant.”

  1. Buslijn 36 rijdt niet meer naar rechteroever door een tekort aan chauffeurs: “Herwaardeer de job en breidt rijscholen uit”
    LINKEROEVER

    Buslijn 36 rijdt niet meer naar rechteroe­ver door een tekort aan chauffeurs: “Herwaar­deer de job en breidt rijscholen uit”

    Door een gigantisch tekort aan chauffeurs snoeit vervoersmaatschappij De Lijn vanaf 1 september in de dienstverlening. Voor Linkeroever betekent dat dat de erg populaire buslijn 36 aan dezelfde Schelde-oever blijft en dus niet meer richting stad rijdt. PVDA voert actie tegen die plannen van De Lijn. “Gaat het stadsbestuur dit zomaar laten gebeuren?”