Het privévliegtuig van Afrojack gleed donderdagavond weg op de landingsbaan van de luchthaven in Deurne.
Volledig scherm
Het privévliegtuig van Afrojack gleed donderdagavond weg op de landingsbaan van de luchthaven in Deurne. © De Roeck/Belga

Privévliegtuig Afrojack schuift van landingsbaan op luchthaven Deurne

AntwerpenOp de luchthaven van Deurne is donderdagavond een klein privévliegtuig in de problemen geraakt. Het toestel gleed door op de landingsbaan en kwam in de veiligheidsstrook terecht. In het vliegtuig zaten de Nederlandse dj Afrojack en zijn vrouw Elettra, die er met de schrik vanaf kwamen.

 1. IN BEELD. Marokkaanse gemeenschap viert groot volksfeest in Antwerpen na winst op WK
  BORGERHOUT

  IN BEELD. Marokkaan­se gemeen­schap viert groot volksfeest in Antwerpen na winst op WK

  Roodgroene vlaggen, toeterende wagens, een massa van duizenden feestvierders en vooral veel sfeer. De Marokkaanse gemeenschap heeft een spontaan volksfeest ingezet op verschillende plekken in Antwerpen na de winst van Marokko tegen de Rode Duivels op het WK voetbal. Noemenswaardige incidenten - zoals in Brussel - blijven voorlopig uit. De sfeer is verre van grimmig ondanks massale politie-aanwezigheid.
 2. Willem Elsschot verkent Antwerpen verder in nieuwe muurschildering Hendrik Consciencebib: “Symboliseert schat aan boeken die je hier kan vinden”
  ANTWERPEN

  Willem Elsschot verkent Antwerpen verder in nieuwe muurschil­de­ring Hendrik Conscience­bib: “Symboli­seert schat aan boeken die je hier kan vinden”

  De klassieker ‘Kaas’ van Willem Elsschot is bij de noorderburen verplichte lectuur bij quasi elke scholier maar is ook in ons land erg populair. Striptekenaar Dick Matena maakt het werk nu verder onsterfelijk op de gigantische gevel van de Hendrik Consciencebibliotheek in het hartje van de stad. “De nieuwe tekening symboliseert ook de schat aan boeken die je hier kan vinden.”