Flor Bressers na zijn arrestatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Flor Bressers na zijn arrestatie. © Photo News

PORTRET. Flor Bressers, de drugsbaas met een diploma criminologie die speurders en juristen liet schaduwen door privédetective

Antwerpen‘De Lange’, ‘Bongoking’, of ‘De Universitair’: aan bijnamen geen gebrek voor crimineel Flor Bressers. Wie weet komt daar nu ook ‘De Stalker’ bij, nu blijkt dat hij privédetective Gilbert S. inschakelde om speurders en juristen te volgen. Portret van een crimineel die zijn bijnamen één voor één verdient, en wiens netwerk nog breder blijkt dan gedacht.

0 reacties

 1. Bekende slagerij in Deurne verzegeld wegens fraude, zaakvoerder verdacht van cocaïnesmokkel

  Bekende slagerij in Deurne verzegeld wegens fraude, zaakvoer­der verdacht van cocaïne­smok­kel

  Donderdag heeft het Kali-team de bekende slagerij Butcher Ikken op de Herentalsebaan in Deurne verzegeld in opdracht van het parket van Antwerpen. Er loopt een onderzoek naar witwassen en fiscale fraude door het DIFA-team dat aan drugscriminaliteit gelinkte ondernemingen doorlicht. Dat bevestigt het Antwerpse parket. Zaakvoerder Omar I. is één van de verdachten in het drugsproces tegen de broers Z. die in Antwerpen-centrum de Hotdog Factory uitbaatten.
  Antwerpen
 1. Ultrafietser Elias gaat voor 1.000 kilometer non-stop om Kom op tegen Kanker te steunen: “Rijden met glimlach op je gezicht, dat helpt écht”

  Ultrafiet­ser Elias gaat voor 1.000 kilometer non-stop om Kom op tegen Kanker te steunen: “Rijden met glimlach op je gezicht, dat helpt écht”

  Duizend kilometer fietsen: we kunnen er ons wel iets bij voorstellen als dat uitgesmeerd is over verschillende dagen. Liefst in groep dan nog. Maar non-stop en op je eentje? Gelukkig zijn er specialisten: Elias Renard (31) haalde vorig jaar al eens 750 kilometer. “Slaaptekort vrees ik het meest”, zegt de Berchemnaar. Belangrijk: hij rijdt op 7 en 8 april voor Kom op Tegen Kanker.
  Antwerpen