Park Avenue zal binnen twee weken pas terug open mogen als de zaak in orde is met het beveiligingspersoneel.
Volledig scherm
Park Avenue zal binnen twee weken pas terug open mogen als de zaak in orde is met het beveiligingspersoneel. © Google Streetview

“Portiers gebruiken buitenproportionele agressie tegen hun klanten”: karaokébar Park Avenue verzegeld na drie zware incidenten

ANTWERPENDe karaokébar Park Avenue in het hartje van het historisch centrum is voor minstens twee weken verzegeld door de burgemeester. De aanleiding zijn drie zware geweldincidenten waar de portiers zelf telkens bij betrokken waren. “De slachtoffers liepen fysieke letsels op toen ze werden buiten gezet door het beveiligingspersoneel.”

  1. Malik Mohammed (30) kwam als kind vanuit Kenia naar Antwerpen, nu acteert hij in Dertigers: “Trots op mijn roots, maar ik supporter even hard voor de Rode Duivels”
    PREMIUM

    Malik Mohammed (30) kwam als kind vanuit Kenia naar Antwerpen, nu acteert hij in Dertigers: “Trots op mijn roots, maar ik supporter even hard voor de Rode Duivels”

    Danser, acteur, scenarist: kies zelf maar hoe je Malik Mohammed (30) omschrijft. De Antwerpenaar heeft zijn eerste hoofdrol beet in Dertigers, maar misschien herken je hem nog van zijn overwinning bij So You Think You Can Dance in 2015? Wij spraken met hem over zijn kindertijd in Kenia, diversiteit in Antwerpen en hoe hij in de creatieve sector is beland. “Of ik een rolmodel ben? Dat weet ik niet. Maar ik hoop wel dat ik jongeren kan inspireren.”
    Antwerpen