De indrukwekkende portiek van het Rubenshuis kreeg een glazen luifel die het monument moet beschermen tegen regen en vervuiling. Bovenaan zie je de Romeinse goden Mercurius en Minerva.
Volledig scherm
De indrukwekkende portiek van het Rubenshuis kreeg een glazen luifel die het monument moet beschermen tegen regen en vervuiling. Bovenaan zie je de Romeinse goden Mercurius en Minerva. © Laenen

Portiek en tuinpaviljoen Rubenshuis schitteren na 1,5 jaar restauratie. En dat wordt gevierd met een Italiaans tuinfeest voor iederéén

Ga dat zien: na 1,5 jaar restauratie schitteren de portiek en het tuinpaviljoen van het Rubenshuis weer als vanouds. Een discrete vlinderluifel van 30 ton houdt regen en vuil weg van de portiek. De twee monumenten zijn de enige authentieke getuigen van Rubens als architect. Op 27 april is iedereen welkom op een gratis Italiaans tuinfeest.

0 reacties

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. Oplichters overtuigden minstens 200 mensen om 2.8 miljoen te investeren in hun piramidespel: “De hoofdverdachte bekostigde met dat geld snoepreisjes naar Ibiza, Rome en Gerlos.”
  PREMIUM
  Antwerpen/Westmalle/Brasschaat

  Oplichters overtuig­den minstens 200 mensen om 2.8 miljoen te investeren in hun piramide­spel: “De hoofdver­dach­te bekostigde met dat geld snoepreis­jes naar Ibiza, Rome en Gerlos.”

  “Binnenkort staan we met 20.000 man in het Sportpaleis.” Dat is het soort retoriek waarmee Martijn P. (47), Jan D.V. (58) en Erik B. (57) ongeveer 200 investeerders strikten in hun piramidespel. In totaal belegden de slachtoffers zo’n 2.8 miljoen euro. In werkelijkheid zagen ze van hun geld vrijwel niets terug. “Gepensioneerde mensen zijn hun spaargeld kwijt en jonge koppels hebben hun toekomst verpand.”