Boqion De Pooter en Camille Dubois openen binnenkort een tweede vestiging van Camion op de PAKT-site in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Boqion De Pooter en Camille Dubois openen binnenkort een tweede vestiging van Camion op de PAKT-site in Antwerpen. © rv

Populair vegan restaurant Camion opent tweede vestiging op PAKT-site: "Al jaren onze droomlocatie”

AntwerpenVanaf eind juni kan je de veganistische deelgerechten van Camion ook bij PAKT bestellen: eigenaressen Camille Dubois (30) en Boqion De Pooter (30) openen een tweede vestiging van het restaurant op de duurzame site aan het Groen Kwartier. Het huidige pand van Camion blijft ook bestaan, al zal je daar vanaf de zomer enkel nog lunchgerechten kunnen bestellen. “We hebben het gevoel dat we thuishoren op de PAKT-site”, aldus Camille en Boqion. 

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. GreenMobility weerlegt kritiek op vaste parkeerplaatsen voor deelwagens: “Zal drempel net verlagen”

  GreenMobi­li­ty weerlegt kritiek op vaste parkeer­plaat­sen voor deelwagens: “Zal drempel net verlagen”

  Eind vorig jaar presenteerde de stad haar plan voor ‘slim autodelen’. Het doel is dat alle verschillende merken van deelwagens gebruik kunnen maken van dezelfde voorbehouden parkeerplaatsen voor deelwagens. Deelwagensysteem Cambio liet zich daar eerder al kritisch over uit, net als coalitiepartner Vooruit. Deelwagensysteem GreenMobility reageert dan weer wel positief: “Verschillende types deelwagens op dezelfde plekken vullen elkaar aan en verlagen drempel voor gebruiker.”
  Antwerpen