Coördinatrice Larissa Vallons en populatiemanager Klaartje Franckx zijn volop in de weer: "We zien hier vandaag een heel divers publiek:
Volledig scherm
PREMIUM
Coördinatrice Larissa Vallons en populatiemanager Klaartje Franckx zijn volop in de weer: "We zien hier vandaag een heel divers publiek: © Klaas De Scheirder

Pop-upvaccinatiecentrum aan Spoor Noord draait op volle toeren: “Als Mozes niet naar de berg komt...”

AntwerpenDe pop-upvaccinatiecentra die eerstelijnzones van de stad organiseren, zijn een succes. Deze week werden er al 700 mensen met een dosis Johnson en Johnson geprikt , en ook vandaag kende het pop-updorp aan Park Spoor Noord een succesvolle opkomst, alle 250 dosissen werden uitgedeeld: “Dit is veel laagdrempeliger dan VacCovid aan Spoor Oost. Als de berg niet naar Mozes komt, dan gaat Mozes maar naar de berg.’”

  1. Stéphane Demets en hekkensluiter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoordelijkheid nemen”
    voetbal 1N

    Stéphane Demets en hekkenslui­ter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoor­de­lijk­heid nemen”

    De spelers van Rupel Boom staken na de nederlaag tegen Mandel United ( 1-2) vorige week de hand in eigen boezem. Met een zwakke prestatie lieten de troepen van trainer Stéphane Demets na om zelf vertrouwen te tanken en die onmacht werd nog eens extra in de verf gezet met de rode lantaarn na afloop. De ommekeer dringt zich op en die moet dan maar worden ingezet op bezoek bij Patro Eisden, ploeg in vorm met 12 op 12.