Coördinatrice Larissa Vallons en populatiemanager Klaartje Franckx zijn volop in de weer: "We zien hier vandaag een heel divers publiek:
Volledig scherm
PREMIUM
Coördinatrice Larissa Vallons en populatiemanager Klaartje Franckx zijn volop in de weer: "We zien hier vandaag een heel divers publiek: © Klaas De Scheirder

Pop-upvaccinatiecentrum aan Spoor Noord draait op volle toeren: “Als Mozes niet naar de berg komt...”

AntwerpenDe pop-upvaccinatiecentra die eerstelijnzones van de stad organiseren, zijn een succes. Deze week werden er al 700 mensen met een dosis Johnson en Johnson geprikt , en ook vandaag kende het pop-updorp aan Park Spoor Noord een succesvolle opkomst, alle 250 dosissen werden uitgedeeld: “Dit is veel laagdrempeliger dan VacCovid aan Spoor Oost. Als de berg niet naar Mozes komt, dan gaat Mozes maar naar de berg.’”

 1. Een week Bach in Antwerpen: eerste stadsfestival rond grootste componist aller tijden
  Antwerpen

  Een week Bach in Antwerpen: eerste stadsfesti­val rond grootste componist aller tijden

  Een Bachfestival: ze hadden het al in Leipzig waar barokcomponist Johann Sebastian Bach (1685-1750) vanaf zijn 38ste werkte, maar bijvoorbeeld ook in Dordrecht. Onder impuls van Emmanuel Van Kerckhoven, organist en artistiek leider van The Antwerp Baroque Orchestra, komt het er nu ook in Antwerpen en wel van 19 tot 25 september. Voor een aantal concerten en lezingen zijn er nog tickets.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.