Willy Van Mechelen, Nathan S. en Lucio Aquino zitten nog steeds achter de tralies.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Van Mechelen, Nathan S. en Lucio Aquino zitten nog steeds achter de tralies. © rv / Lefelon / Photo News

Politiecommissaris opgepakt in drugsonderzoek naar oud-rijkswachter Willy Van Mechelen

In het drugsonderzoek naar oud-rijkswachter Willy Van Mechelen zijn donderdag ook drie agenten opgepakt. Het gaat om een commissaris van politiezone Zara (Zandhoven, Ranst), een hoofdinspecteur van de lokale politie Antwerpen en zijn echtgenote. Vooral de commissaris is al jaren een goede kennis van Willy Van Mechelen. 

 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.