In de haven van Antwerpen zijn dit jaar al tientallen tonnen cocaïne onderschept.
Volledig scherm
In de haven van Antwerpen zijn dit jaar al tientallen tonnen cocaïne onderschept. © Photo News

Politiechef: "Antwerpse drugsmaffia betaalt honderdduizenden euro's voor corrupte handlangers"

Een twintigtal speurders, inspecteurs en douaniers heeft vanmorgen voor het eerst samengewerkt tegen de drugsmaffia. Dit nieuwe Kali-team werkt vanop een geheime locatie om vergeldingsacties te voorkomen. Het Antwerpse drugsmilieu wordt al maanden geplaagd door aanslagen met handgranaten of kalasjnikovs. Politici wachten vol spanning op de eerste grote slag van het Kali-team.

 1. Antwerpse ontbijtservice levert ontbijtrepen van krekels aan huis
  Antwerpen

  Antwerpse ontbijtser­vi­ce levert ontbijtre­pen van krekels aan huis

  Geen tijd voor ontbijt? Jordi Schellens (29) en Wisse Nieuwenhuis (25) leveren sinds begin dit jaar Brekky’s in de brievenbus, verse broodjes met zoete of hartige vulling. De heren breiden hun assortiment nu uit met ontbijtrepen van Kriket, gemaakt van ... krekels. “We zijn volop ons assortiment aan het uitbreiden, het duurzame verhaal van Kriket past helemaal bij het verhaal van Brekky”, vertelt Jordi Schellens, co-founder van Brekky.
 2. “Op het moment van de seks was er toestemming. Mag je die dan weer intrekken?” Man riskeert 2 jaar cel voor verkrachting sekswerkers nadat hij niet wilde betalen
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Op het moment van de seks was er toestem­ming. Mag je die dan weer intrekken?” Man riskeert 2 jaar cel voor verkrach­ting sekswer­kers nadat hij niet wilde betalen

  Als je seks hebt met een sekswerker en die achteraf niet betaalt, heb je die persoon dan verkracht? Johannes v.E. (60) riskeert in ieder geval 2 jaar cel vanwege dit vraagstuk. Eind vorig jaar nodigde de Nederlander twee vrouwen uit voor een zwoele nacht, maar hij bleek achteraf geen geld te hebben. En er zijn antecedenten. Eind juli kreeg de 39-jarige Laurent V.N. 5 jaar cel voor gelijkaardige feiten. “Mijn cliënt is vooral eenzaam en zoekt troost in de armen van escortedames.”
 1. Designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan
  Aangeboden door Triple Living

  Designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

  Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?