De politie in Antwerpen is op zoek naar een man die minsten vier brutale handtasdiefstallen heeft gepleegd.
Volledig scherm
De politie in Antwerpen is op zoek naar een man die minsten vier brutale handtasdiefstallen heeft gepleegd. © Beelden Faroek/Repro Toon Verheijen

Politie zoekt laffe overvaller van voornamelijk bejaarde vrouwen in Antwerpen en Merksem

Antwerpen/MerksemDe politie van Antwerpen is op zoek naar een (vermoedelijke) twintiger die de voorbij maanden minstens vier - meestal - bejaarde vrouwen heeft overvallen op straat. Hij ging telkens met de handtas aan de haal.  Hij sloeg minstens twee maal toe in Antwerpen en twee keer in Merksem.

 1. Facelifts en neuscorrecties alsmaar populairder in het AZ Monica: “Niet per se noodzakelijk, maar verbeteren wel de levenskwaliteit”
  PREMIUM
  Antwerpen
  1

  Facelifts en neuscorrec­ties alsmaar populair­der in het AZ Monica: “Niet per se noodzake­lijk, maar verbeteren wel de levenskwa­li­teit”

  Dat we onszelf het afgelopen jaar een pak meer door de camera zagen, viel ook de dokters van het AZ Monica op. De afdeling Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) van het ziekenhuis viert dit jaar haar veertigste verjaardag. Om dat te vieren, krijgt de afdeling vier nieuwe operatiezalen van de gloednieuwe ziekenhuisvleugel cadeau: “De laatste twee jaar kende het aantal facelifts een exponentiële groei.”