Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © BELGA

Politie zet geseinde buspassagier af aan gevangenis

AntwerpenDe politie Antwerpen heeft samen met controleurs van De Lijn een actie gehouden op bussen van de vervoersmaatschappij in Merksem en Luchtbal.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”

  Seraaj Ibn El Mokadem leidt sterk City Pirates naar eerste thuiszege van het seizoen tegen Belisia (4-2): “Eindelijk de verlossing”

  Telkens Seraaj Ibn El Mokadem twee keer scoort, wint City Pirates. Net als tegen Londerzeel en Tongeren eerder dit seizoen vond de middenvelder ook tegen Belisia twee keer de weg naar de netten en daarmee had hij een groot aandeel in de 4-2 overwinning. De eerste thuiszege voor de piraten van het seizoen was meteen een hele belangrijke in aanloop naar de duels met concurrenten Jong Beerschot en Lebbeke van de komende weken.
 3. 35 arrestaties na WK-winst Marokko: ‘buurtvaders’ voorkomen dat confrontatie tussen jongeren en politie echt uit de hand loopt
  PREMIUM
  Antwerpen

  35 arresta­ties na WK-winst Marokko: ‘buurtva­ders’ voorkomen dat confronta­tie tussen jongeren en politie echt uit de hand loopt

  Marokko won zijn WK-match tegen Canada en gaat zo door naar de achtste finales. In Antwerpen kwamen supporters - net zoals bij de vorige wedstrijd - massaal op straat om de overwinning te vieren. Het feest verliep grotendeels zonder problemen, maar net als zondag waren er ook nu weer heethoofden aanwezig. De rol van enkele ouderen en buurtvaders was cruciaal om een confrontatie met de politie te vermijden. “Als we niets hadden gedaan, was er waarschijnlijk wel iets gebeurd”.