Politiezone Antwerpen
Volledig scherm
© Politiezone Antwerpen

Politie sluit krantenwinkel in Borgerhout

BorgerhoutEen krantenwinkel in Borgerhout is afgelopen donderdag gesloten na een bezoek van de politie. De jonge uitbater verkocht spullen waarvoor je normaal een verkoopsvergunning nodig hebt. Hij zal zich eerst in regel moeten stellen alvorens hij weer open mag.

 1. Marriotthotel strikt sterrenchef Bart De Pooter, en gaat volledig plantaardig: “Antwerpen is klaar voor plant-based gastronomie”
  Antwerpen

  Marriottho­tel strikt sterren­chef Bart De Pooter, en gaat volledig plantaar­dig: “Antwerpen is klaar voor plant-ba­sed gastrono­mie”

  Niemand minder dan tweesterrenchef Bart De Pooter van Pastorale** opent dit jaar twee restaurants in Sapphire House Antwerp, het nieuwe Marriotthotel in de Lange Nieuwstraat dat in de lente dit jaar de deuren opent. De twee restaurants zullen volledig plant-based zijn: Sapphire House Antwerp is hiermee het allereerste hotel dat een volledig plantaardige ervaring biedt aan zijn gasten. Volgens Bart De Pooter zijn de tijdsgeest én Antwerpen daar rijp voor. “Antwerpen, één van de meest avantgardistische steden, biedt enorm veel potentieel en staat open voor inventieve, plantaardige gastronomie.”
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.