Voorbijgangers verwittigden de politie dat er een man met een mes op de tram zat.
Volledig scherm
Voorbijgangers verwittigden de politie dat er een man met een mes op de tram zat. © rv

Politie overmeestert bezoeker van Comic Con met ‘groot mes’ na meldingen van ongeruste tramreizigers

Een onoplettende man met een groot metalen voorwerp is gisteren door de Antwerpse politie overmeesterd toen hij van de tram stapte. De man kwam van de beurs  Comic Con Antwerp, waar bezoekers zich inleven in de wereld van sciencefiction, fantasy en comics. 

29 reacties

 • Benny de Groot

  1 jaar geleden
  De man heeft zich niet verzet tegen zijn arrestatie.. Waarom ligt hij dan op de grond met de knie van een agent in zijn rug?
 • Robert Croux

  1 jaar geleden
  Nogal vreemde reacties hier. In Amerika is het "shoot first, ask later!". Gelukkig komen wij hopelijk nooit zover. De politie heeft correct gehandeld. Zo iemand moet je eerst immobiliseren voor je iets kan vragen. Die politiemensen willen nog gezond thuis komen. De onnozelaar zou de kosten van de dubbele interventie moeten betalen. De tijden zijn veranderd, als je dat hier niet snapt zoals hier is het pover gesteld met jullie beleving in de maatschappij.
 • François Van Mol

  1 jaar geleden
  Wat zijn dat toch helden die politie, vooral als ze zeker weten dat ze niet terug schieten. Ik kan mij bij dit verhaal wel iets voortellen.Zo'n nepmes moet je toch als agent kunnen erkennen . Er is dan ook geen buitenproportioneel geweld nodig.Echte dieven en criminelen pakken ,das natuurlijk een paar ander mouwen hé !
 • François Van Mol

  1 jaar geleden
  Wat zijn dat toch helden die politie, vooral als ze zeker weten dat ze niet terug schieten. Ik kan mij bij dit verhaal wel iets voortellen.Echte dieven en criminelen pakken ,das natuurlijk een paar ander mouwen hé !
 • Stefan Swerts

  1 jaar geleden
  Als het met een echt mes was en hij was gevaarlijk bleven ze op verre afstand!
 1. VIDEO. Eenzame cellospeler brengt ode aan leeg Sportpaleis: “Deze gebouwen zijn gemaakt voor mensen, niet om leeg te staan”
  ANTWERPEN

  VIDEO. Eenzame cellospe­ler brengt ode aan leeg Sportpa­leis: “Deze gebouwen zijn gemaakt voor mensen, niet om leeg te staan”

  ‘Alone, but not forgotten’, dat is het concept van de bekende cellist Christoph Bunzendahl van onder andere Night of the Proms. Momenteel toert hij met zijn instrument iconische gebouwen rond in het Antwerpse die leegstaan door de crisis. Van fitnesscentra en horecazaken tot theaterzalen en muziektempels. Zo ook in het akelig stille Sportpaleis.
 2. IJzeren haken op trappen en boorden aan Scheldekaaien moeten skaters ontmoedigen: “Gaan ze die gasten dit nu ook al afpakken?”
  ANTWERPEN

  IJzeren haken op trappen en boorden aan Schelde­kaai­en moeten skaters ontmoedi­gen: “Gaan ze die gasten dit nu ook al afpakken?”

  Wie gaat kuieren of sporten langs de Scheldekaaien tussen het historisch centrum en ’t Zuid, kan niet naast de vele skaters zien op de trappen ter hoogte van Sint-Andries. Vanaf april is dat gedaan, het stadsbestuur gaat ijzeren haken op de trappen en boorden plaatsen zodat skaters niet meer over de rand kunnen glijden. Dit om mogelijke schade te voorkomen. “Heel jammer dit.”
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven