Cleefio Icnatio (55) en Eldrid Poulina (62) uit Antwerpsen zijn vermist sinds maandag.
Volledig scherm
Cleefio Icnatio (55) en Eldrid Poulina (62) uit Antwerpsen zijn vermist sinds maandag. © rv

Politie onderzoekt verdwijning Antwerps koppel: “Gsm werd gevonden aan de Slachthuislaan”

AntwerpenDe politie voert een onderzoek naar de verdwijning van een Antwerps koppel. Cleefio Icnatio (55) en Eldrid Poulina (62) werden maandag voor het laatst gezien door hun kinderen. Nadien lieten ze niks meer van zich weten. “Ze houden ons altijd op de hoogte van wat ze doen, dus dit is niet normaal.”

 1. Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Het Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschoppenhoflaan aan het juiste adres

  Auto kopen of verkopen? Dan ben je bij Het Auto Agentschap Antwerpen op de Bisschop­pen­hof­laan aan het juiste adres

  Op zoek naar een degelijke tweedehandswagen? Of wil je je auto verkopen zonder dat je er zelf te veel tijd in hoeft te steken? In beide gevallen moet je bij de nieuwe vestiging van Het Auto Agentschap op de Bisschoppenhoflaan in Antwerpen zijn. “Ons concept bestaat al langer in Brussel en Wallonië, maar nu willen we het ook in Vlaanderen introduceren”, aldus CEO Johan De Decker.
 2. Nooit zoveel vrachtwagens door Liefkenshoektunnel, maar nog steeds veel minder auto’s dan vóór corona: “Thuiswerk speelt rol, meer werknemers kiezen ook voor fiets”
  Antwerpen

  Nooit zoveel vrachtwa­gens door Liefkens­hoek­tun­nel, maar nog steeds veel minder auto’s dan vóór corona: “Thuiswerk speelt rol, meer werknemers kiezen ook voor fiets”

  Het voorbije jaar is er 11 procent meer verkeer door de Liefkenshoektunnel gereden dan in 2020. Alles samen maakten bijna 10,4 miljoen vrachtwagens en personenwagens gebruik van de verbinding. “Voor ons is 2021 een ‘tussenjaar’ geworden: meer dan in 2020, nog steeds minder dan in 2019”, zegt Marc Persoon, operationeel manager van de NV Tunnel Liefkenshoek.