De politie vond sporen die wijzen op een schietpartij.
Volledig scherm
De politie vond sporen die wijzen op een schietpartij. © Marc De Roeck

Politie onderzoekt mogelijk schietincident (met alarmpistool) op Linkeroever

De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijk schietincident op Linkeroever zondagavond. Een getuige hoorde vier schoten en een wagen die met gierende banden wegreed, maar slachtoffers of daders werden er niet aangetroffen. Mogelijk is er geschoten met een alarmpistool. 

 1. Rubenshuis krijgt nieuwe onthaal- en bezoekersvoorzieningen, gemeenteraad beslist morgen over ruimtelijk uitvoeringsplan
  Antwerpen

  Rubenshuis krijgt nieuwe onthaal- en bezoekers­voor­zie­nin­gen, gemeente­raad beslist morgen over ruimtelijk uitvoe­rings­plan

  De stad Antwerpen plant de bouw van nieuwe onthaal- en bezoekersvoorzieningen aan het Rubenshuis, waarbij het verhaal van Rubens rond de historische tuin georganiseerd wordt. Om dat mogelijk te maken, wordt een ruimtelijk uitvoeringsplan opgemaakt: het RUP Rubens. Het college van de burgemeester en schepenen besliste om de definitieve vaststelling voor dit ruimtelijk uitvoeringsplan ter goedkeuring voor te leggen aan de gemeenteraad op 26 oktober.
 2. Voor een culinaire topbeleving bij je thuis: vijf adresjes voor takeaway in Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Voor een culinaire topbele­ving bij je thuis: vijf adresjes voor takeaway in Antwerpen

  Elke dag koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway aan voor wie zelf koken even beu is én daarbij de lokale horeca wil steunen. Wij lijsten vijf restaurants in Antwerpen op die met plezier een heerlijke maaltijd voor jou en je gezin bereiden. Hun initiatief en dat van vele andere Vlaamse horeca-uitbaters vind je nu ook terug op www.hln.be/helpdehoreca.
 3. Funso Ojo verzeilt op de bank en sluit vertrek bij Aberdeen niet uit, maar: “Ik ben klaar als ze mij nodig hebben”

  Funso Ojo verzeilt op de bank en sluit vertrek bij Aberdeen niet uit, maar: “Ik ben klaar als ze mij nodig hebben”

  Afgelopen weekend nam Funso Ojo het met Aberdeen op tegen Celtic in de topper om de tweede plaats. Aberdeen sleepte in money time nog een gelijkspel uit de brand (3-3 red.), maar helaas voor Ojo bleef hij negentig minuten op de bank. En dat niet voor het eerst dit seizoen. Een nieuwe situatie voor de 29-jarige Antwerpenaar die vorig seizoen nog een onbetwiste titularis was in Schotland.