(Archiefbeeld) Zoo Antwerpen komodovaraan.
Volledig scherm
(Archiefbeeld) Zoo Antwerpen komodovaraan. © Kos

Politie neemt hele reeks exotische dieren in beslag na melding over geurhinder

MerksemHet wijkteam van Merksem van de politiezone Antwerpen heeft zaterdag in een woning in de Van Stralenlei een hele reeks dieren in beslag genomen. Er waren de voorbije dagen verschillende meldingen binnengekomen van geurhinder en zaterdag liet de bewoner van het bewuste pand de politie eindelijk binnen. 

  1. Antwerpse ziekenhuizen roepen in open brief op tot naleven coronamaatregelen: “Doe het niet alleen voor uzelf maar ook voor uw geliefden, uw vrienden, uw buren en onze verpleegkundigen en artsen”
    Antwerpen

    Antwerpse ziekenhui­zen roepen in open brief op tot naleven coronamaat­re­ge­len: “Doe het niet alleen voor uzelf maar ook voor uw geliefden, uw vrienden, uw buren en onze verpleeg­kun­di­gen en artsen”

    De verschillende Antwerpse ziekenhuizen hebben een gezamenlijk statement gemaakt naar de bevolking in een open brief. Daarin vragen de ziekenhuizen met aandrang dat iedereen zich aan de geldende regels houdt om het coronavirus in te dijken. “Onze verpleegkundigen en artsen en alle verzorgend personeel hebben zich volop gesmeten bij de opvang van de eerste golf. Vandaag zetten ze zich opnieuw in met risico voor eigen gezondheid. Nog niet of amper gerecupereerd bekampen ze nu een volgende golf waarvan de impact mogelijk nog groter is dan de vorige,” klinkt het.