Erectiepillen (archiefbeeld).
Volledig scherm
Erectiepillen (archiefbeeld). © Thinkstock

Politie neemt... erectiepillen in beslag: “Mogen niet verkocht worden in gewone winkels”

ANTWERPENDe lokale politie en de douane hebben vrijdag acht handelszaken gecontroleerd in de Stuivenbergwijk. Onder andere attributen om drugs te gebruiken werden in beslag genomen en medicijnen tegen erectiestoornissen. Die laatste mogen niet verkocht worden in gewone winkels.

 1. Greenpeace roept Antwerpen op om zeecruiseschepen uit binnenstad te weren
  Antwerpen

  Greenpeace roept Antwerpen op om zeecruise­sche­pen uit binnenstad te weren

  Vrijwilligers van milieuorganisatie Greenpeace hebben zondag actie gevoerd aan de nieuwe cruiseterminal op het Steenplein in Antwerpen. Ze vinden dat zeecruiseschepen uit de binnenstad geweerd moeten worden, omdat ze veel uitstoot van CO2 en fijn stof veroorzaken. Verder pleiten ze voor een verdere uitbouw van walstroominstallaties. Die boodschap staat ook in een open brief, gericht aan het stadsbestuur.
 2. Voortaan énkel herbruikbare bekers tijdens weekendmarkt op Theaterplein, tot onvrede van handelaars: “De beleving voor de klant zal een flinke knauw krijgen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Voortaan énkel herbruikba­re bekers tijdens weekend­markt op Theater­plein, tot onvrede van handelaars: “De beleving voor de klant zal een flinke knauw krijgen”

  De eet- en drankkramen op de weekendmarkten op het Theaterplein veroorzaken al geruime tijd overlast – denk aan sluikstort en openbaar dronkenschap. De stad voert daarom een verbod op glas in. Handelaars reageren teleurgesteld. “Sommigen bieden een glaasje champagne aan. Dat drink je niet uit een herbruikbare festivalbeker.”