Het politiekantoor in de Junostraat in Berchem.
Volledig scherm
Het politiekantoor in de Junostraat in Berchem. © Laenen

Politie betrapt wildplasser, lachgasgebruiker en wandelaar met loslopende honden

AntwerpenDe politie heeft donderdag in Berchem een controle op overlast gehouden. Tijdens de actie hielden ze ook automobilisten in het oog. In totaal werden 13 inbreuken vastgesteld.

2 reacties

 • WERNER VERSCHOOTEN

  2 maanden geleden
  Aan Gustaaf C: moeten regels dan niet meer nageleefd worden? Hou je hond aan de lijn, plas thuis en respecteer de verkeersregels. Wetten en regels organiseren de samenleving, in uw en mijn belang.
 • gustaaf carpels

  2 maanden geleden
  Gas boetes zorgen voor verhogen van onze belastingen bij gewone echte boetes kreeg de federale Politie daar nog een deel van aangezien de gemeentes nog alleen maar gasboetes uitschrijven moet het tekort aan inkomsten van de federale politie door het ministerie aangevuld worden en van waar komt hun geld idd van ons de belastingsbetaler. Dus alle burgemeesters zorgen ervoor dat we meer belastingsgeld kwijt zijn
 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 2. Terrassen open op 8 mei, Antwerpen is er klaar voor: “Veel mensen willen buiten zitten, zelfs met paraplu”
  Antwerpen

  Terrassen open op 8 mei, Antwerpen is er klaar voor: “Veel mensen willen buiten zitten, zelfs met paraplu”

  De kogel is door de kerk: vanaf zaterdag 8 mei mogen cafés en restaurants opnieuw klanten bedienen op het terras. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) liet eerder al verstaan dat hij voorstander is van het heropenen van terrassen. De stad zal dan ook opnieuw toestaan dat horecazaken een uitbreiding aanvragen voor hun terras, net als vorig jaar. “Of dit rendabel zal zijn, hangt vooral af van het weer”, klinkt het dan weer bij café-uitbater David Joris van café Zeezicht.
 3. Stad Antwerpen stelt Let’s Go Urban in gebreke en maakt audit over aan gerecht, De Wever over El Kaouakibi: “Ons vertrouwen is misbruikt”
  Antwerpen

  Stad Antwerpen stelt Let’s Go Urban in gebreke en maakt audit over aan gerecht, De Wever over El Kaouakibi: “Ons vertrouwen is misbruikt”

  Het Antwerpse stadsbestuur stelt Let’s Go Urban, het jongerenproject van de Sihame El Kaouakibi, in gebreke. Dat is zonet op het schepencollege beslist. Volgens een audit, die gisterenavond uitlekte en door de stad aan het parket zal worden overgemaakt, werd tot 350.000 euro subsidiegeld voor Let’s Go Urban verduisterd. Het rapport is echter niet alleen hard voor El Kaouakibi. Het stadsbestuur wordt een gebrek aan controle op de subsidiestromen verweten. Maar “ons vertrouwen is misbruikt en men heeft gaten in ons systeem gevonden”, reageert burgemeester Bart De Wever (N-VA). De stad belooft beterschap.
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren