Politie betrapt 14 jongeren tijdens lockdownfeestjes in hotelkamers in Borgerhout.
Volledig scherm
Politie betrapt 14 jongeren tijdens lockdownfeestjes in hotelkamers in Borgerhout. © PZ Antwerpen

Politie betrapt 14 jongeren tijdens lockdownfeestjes in hotelkamers

AntwerpenAfgelopen weekend heeft de politie in Borgerhout verschillende hotelgasten betrapt die inbreuken pleegden tegen de geldende coronamaatregelen. Zo hielden ze zich bezig met lachgas en drugs tijdens lockdownfeestjes. Veertien van hen kregen een proces-verbaal en drie personen werden bestuurlijk gearresteerd.

11 reacties

 • erik ramaekers

  2 maanden geleden
  Ze vonden het blijkbaar grappig om Corona bier te drinken.Op de vraag of ze begrijpen dat ze oudere mensen kunnen aansteken schudden ze met de schouders.Ik begrijp dat dit een minderheid is maar de straffen moeten omhoog.
 • rudi berghmans

  2 maanden geleden
  overal zijn er feestjes aan de gang , er worden geen boetes gegeven ze worden enkel stilgelegd en zo gaan ze lekker door !
 • Theo Dereu

  2 maanden geleden
  Gingen die niet automatisch voor de politierechtbank moeten komen ? Weeral blaasjes zonder inhoud die de lucht werden ingestuurd ?
 • ARLETTE STRUMANE

  2 maanden geleden
  En ... de gevolgen voor de hotelier ? 750 € per persoon zoals de maatregels het voorschrijven ? Of nog wat pamperen met " hinderpremies" enz ... ? Graag ook eens kijken op straat hoe en met welke versleten "mond/neus maskers onze senioren rondlopen . Zeg er iets over en ze worden verbaal agresief .
 • Nadine Abe

  2 maanden geleden
  Niet alleen daar , ook hier in Ninove worden de regels niet opgevolgd , veel jongeren komen buiten in groepjes samen , zonder mondmaskers en de nodige afstand  , 
 1. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.
 1. Stijltang ontploft tijdens kappersbeurt
  Play

  Stijltang ontploft tijdens kappers­beurt

 2. Maria (86) heeft Britse coronavariant maar is niet ziek
  Play

  Maria (86) heeft Britse coronavari­ant maar is niet ziek