Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

Politie arresteert twee ‘shouldersurfers’ die criminele activiteiten vanuit hotelkamer organiseren

AntwerpenDe lokale recherche heeft maandag twee daders van een bankkaartdiefstal gearresteerd. De ‘shouldersurfers’ hadden in een winkel over de schouder van het slachtoffer meegekeken naar haar pincode. Nadien hadden ze met de gestolen kaart gewinkeld voor meer dan 2.300 euro. De vrouwen werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

0 reacties

 1. Rode Duivels houden EK-kansen gaaf na 5-4 stuntzege tegen topper Italië
  Futsal Rode Duivels

  Rode Duivels houden EK-kansen gaaf na 5-4 stuntzege tegen topper Italië

  De Rode Duivels Futsal hebben een schitterende 5-4 zege behaald tegen Italië. Dit resultaat tegen een Europees topland mag als een heuse stunt gezien worden. De ploeg speelde met volle overgave tegen de groepswinnaar. De Squadra leed voor het eerst puntenverliezen in de poule. Dinsdag werken onze landgenoten in Finland hun laatste kwalificatiewedstrijd af. Een gelijkspel in Helsinki kan volstaan om het EK 2022 te halen.
 2. “Handlanger had zelfs machete onder trui”: Pieter vat gsm-dief nadat verkoop via 2dehands.be fout afloopt
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Handlanger had zelfs machete onder trui”: Pieter vat gsm-dief nadat verkoop via 2dehands.be fout afloopt

  Pieter Doutreligne (34) uit Antwerpen werd enkele weken geleden bestolen toen hij zijn smartphone wilde verkopen aan een jongeman via 2dehands.be. De ‘geïnteresseerde koper’ griste het toestel uit zijn handen en liep ermee weg. Na een wilde achtervolging werd de dief gevat. Pieter beseft dat hij geluk heeft gehad en vraagt zich af waarom er geen strengere identiteitscontrole is op het verkoopplatform.
 3. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel

 2. Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren
  Play

  Dappere beer klimt in metershoge boom in Pairi Daiza, maar moet dan toch even pauzeren