Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Wannes Nimmegeers

Politie achtervolgt minderjarige op gestolen step

AntwerpenHet fietsteam van de politie heeft zaterdag in Antwerpen-Centrum een jongeman (14) met een gestolen elektrische step betrapt. De jongen sloeg op de vlucht en liet de step achter. Na een korte achtervolging werd de jongen gevat, maar hij verzette zich hevig. Ook de step werd teruggevonden, bij een andere jongeman (16). Uiteindelijk bleek de step gestolen en werd een proces-verbaal opgesteld voor heling.

  1. Rupel Boom ziet vijf (!) spelers uitvallen, maar boekt wel ruime zege bij Winkel Sport (0-3): “Een heel volwassen prestatie”
    voetbal 1N

    Rupel Boom ziet vijf (!) spelers uitvallen, maar boekt wel ruime zege bij Winkel Sport (0-3): “Een heel volwassen prestatie”

    Rupel Boom tankte vertrouwen bij Winkel Sport dankzij een 0-3-zege. Een gouden driepunter, maar wel eentje met een zwart randje. In de opwarming al verloren de Steenbakkers Neral met een blessure, de nasleep van hinder eerder deze week, maar de zwaarste averij moest dan nog komen. Al vroeg in de wedstrijd botste doelman Laverge met kapitein Vervoort en beide spelers werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Na rust verliet Thuys dan weer gehavend het veld en werd ook man van de match Stephen Buyl vroegtijdig naar de kant gehaald.