Plein Publiek hoopt snel weer te kunnen feesten op de nieuwe locatie (archiefbeeld).
Volledig scherm
Plein Publiek hoopt snel weer te kunnen feesten op de nieuwe locatie (archiefbeeld). © Matthias De Boeck

Plein Publiek “3.0” opent 13 augustus op Blue Gate-site met Faisal en Average Rob

ANTWERPENNa de verhuis van Sint-Andries naar het Nieuw Zuid in 2018 moest evenementenlocatie Plein Publiek begin deze maand opnieuw zijn boeltje pakken. De iconische glazen serre en containers werden naar het industriegebied Blue Gate Antwerp verplaatst om opnieuw te openen op vrijdag 13 augustus. “We zetten zoals steeds in op food, work, events en health.”

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Een grote rooftopbar en drie extra padelvelden: Plein Publiek verhuist naar Blue Gatesite
  Antwerpen

  Een grote rooftopbar en drie extra padelvel­den: Plein Publiek verhuist naar Blue Gatesite

  Van de Fierensblokken op Sint-Andries en de D’Herbouvillekaai op het Nieuw Zuid tot de Blue Gatesite: Plein Publiek is momenteel aan zijn derde locatie toe. De laatste containers van de evenementenlocatie en circulaire hotspot werden intussen opgepikt en zijn onderweg naar hun nieuwe locatie: Blue Gate Antwerp, zo’n twee kilometer verder. Midden augustus is de heropening van Plein Publiek gepland. “En als het allemaal weer mag, komen ook de legendarische feestjes in de serre terug”, klinkt het.