De jonge eenden zwommen op de kasteelvijver rond zonder ouders in de buurt.
Volledig scherm
PREMIUM
De jonge eenden zwommen op de kasteelvijver rond zonder ouders in de buurt. © ThinkStock

Pittige boete voor kasteelheer die 500 eendjes laat uitzetten voor de jacht: “Een vereenvoudigde schietoefening”

Antwerpen/MalleKasteelheer Christophe L. (51) van domein Heihuyzen in Malle is tot een stevige boete veroordeeld, omdat hij het jachtdecreet heeft overtreden. De man had 500 jonge, opgekweekte eenden laten uitzetten op de vijvers van het domein. Ook zijn twee ‘assistenten’ zijn schuldig bevonden, al krijgen zij geen straf.

  1. Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”
    Antwerpen

    Glazenwas­ser Stephaan Du Lion staat vandaag terecht voor 4 moorden: “Mijn ex verdient een standbeeld voor wat ze 18 jaar moest doorstaan”

    Problemen los je op met een goed pak slaag, of door dingen kapot te gooien. En vrouwen, die dienen vooral om te misbruiken. Die ‘filosofie’ heeft Stephaan Du Lion volgens zijn vroegere vrienden meegekregen van zijn vader Julien, en het lijkt ook passend bij een man die zich komende week voor vier moorden op vrouwen moet verantwoorden. Een man die zelf ooit zei dat zijn ex een standbeeld verdient, voor de 18 jaar die ze met hem doorbracht. Een portret.