De werken voor de Oosterweelverbinding - die de Antwerpse Ring tegen 2030 via een derde Scheldekruising volledig rond moet maakt – kunnen dan toch doorgaan.
Volledig scherm
PREMIUM
De werken voor de Oosterweelverbinding - die de Antwerpse Ring tegen 2030 via een derde Scheldekruising volledig rond moet maakt – kunnen dan toch doorgaan. © Tim Dirven

PFOS legt Oosterweelwerf dan toch niet stil, wél extra werken én twee maanden vertraging

AntwerpenDe werken voor de Oosterweelverbinding - die de Antwerpse Ring tegen 2030 via een derde Scheldekruising volledig rond moet maken – kunnen dan toch doorgaan. Dat hebben experten gezegd in een langverwacht rapport. Om de PFOS-vervuiling in de buurt van de 3M-fabriek in Zwijndrecht veilig te stellen, moeten wel extra werkzaamheden gebeuren. Die zullen voor twee maanden vertraging zorgen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.