Personeel Decathlon Antwerpen dreigt met staking na weekend vol coronaovertredingen: “Sorry maar dit gaat erover”

AntwerpenHet personeel van Decathlon Antwerpen dreigt het werk neer te leggen na een reeks incidenten met klanten die de coronamaatregelen niet respecteren. “Als er geen verbetering is tegen zaterdag, zullen we die dag niet werken”, zegt een medewerker.

58 reacties

 • Michel Philippe

  2 maanden geleden
  Het is door het wangedrag op veel plaatsen dat het virus blijft woekeren. Terwijl ik braafjes in mijn kot blijf zijn er een ganse boel deugnieten die de boel om zeep helpen.
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Dat is dan het resultaat van "sensibilisering". Mensen gedragen zich als kinderen, maar kinderen hebben duidelijke wetten en structuur nodig. Pas wetgeving en boetes écht toe maar dan klagen dezel volwassen "kinderen" weer over politiestaat !
 • Severine Degreef

  2 maanden geleden
  In welke supermarkt is het wel mogelijk om anderhalve meter afstand te houden?
 • oscar zwart

  2 maanden geleden
  Groot gelijk hebben ze.ik moet soms wel eens naar de Action in Deurne Noord,dat is dan helemaal een drama,1,5meter?waar,hoezo?dat ligt zeer duidelijk aan de chef daar,maar die durft niets te doen.sindsdien ga ik als het even niet anders kan naar Action Schoten,daar gaat het prima.
 • Eddy Nijs

  2 maanden geleden
  Tja alles begint bij de toegangscontrole die verplicht is die praktisch nergens wordt toegepast en ook niet wordt geverbaliseerd door de politie, ook niet na bellen.
 1. PVDA stapt naar integriteitsbureau in zaak-El Kaouakibi: “Tijd dat politieke verantwoordelijkheid van Antwerps stadsbestuur aan het licht komt”
  Antwerpen

  PVDA stapt naar integri­teits­bu­reau in zaak-El Kaouakibi: “Tijd dat politieke verantwoor­de­lijk­heid van Antwerps stadsbe­stuur aan het licht komt”

  De PVDA dient klacht in bij het integriteitsbureau van de stad Antwerpen over de rol van het stadsbestuur in de zaak-Sihame El Kaouakibi. Fractievoorzitter Peter Mertens haalt uit naar N-VA. “Het lijkt erop dat burgemeester Bart De Wever en schepen Nabilla Ait Daoud toestonden dat El Kaouakibi haar jaarloon als CEO verhoogde tot 100.000 euro. Het wordt tijd dat men de politieke verantwoordelijkheid van het college aan het licht brengt.”
 1. “Kennis geeft inzicht”: Burgerverenigingen Turnhoutsebaan willen onderzoek naar autoverkeer in hun buurt
  BORGERHOUT

  “Kennis geeft inzicht”: Burgervere­ni­gin­gen Turnhoutse­baan willen onderzoek naar autover­keer in hun buurt

  Het burgerplatform ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’ en 21 verenigingen uit Borgerhout en 2060 hebben een brief gestuurd aan het district, de stad, het Vlaams Agentschap voor Wegen en Verkeer en mobiliteitsminister Lydia Peeters (Open Vld). Ze vragen om een onderzoek te voeren naar het autoverkeer op de gewestweg en de omliggende wijken, om de leefbaarheid te verhogen in de buurt.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"