Personeel Decathlon Antwerpen dreigt met staking na weekend vol coronaovertredingen: “Sorry maar dit gaat erover”

AntwerpenHet personeel van Decathlon Antwerpen dreigt het werk neer te leggen na een reeks incidenten met klanten die de coronamaatregelen niet respecteren. “Als er geen verbetering is tegen zaterdag, zullen we die dag niet werken”, zegt een medewerker.

58 reacties

 • Michel Philippe

  2 maanden geleden
  Het is door het wangedrag op veel plaatsen dat het virus blijft woekeren. Terwijl ik braafjes in mijn kot blijf zijn er een ganse boel deugnieten die de boel om zeep helpen.
 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Dat is dan het resultaat van "sensibilisering". Mensen gedragen zich als kinderen, maar kinderen hebben duidelijke wetten en structuur nodig. Pas wetgeving en boetes écht toe maar dan klagen dezel volwassen "kinderen" weer over politiestaat !
 • Severine Degreef

  2 maanden geleden
  In welke supermarkt is het wel mogelijk om anderhalve meter afstand te houden?
 • oscar zwart

  2 maanden geleden
  Groot gelijk hebben ze.ik moet soms wel eens naar de Action in Deurne Noord,dat is dan helemaal een drama,1,5meter?waar,hoezo?dat ligt zeer duidelijk aan de chef daar,maar die durft niets te doen.sindsdien ga ik als het even niet anders kan naar Action Schoten,daar gaat het prima.
 • Eddy Nijs

  2 maanden geleden
  Tja alles begint bij de toegangscontrole die verplicht is die praktisch nergens wordt toegepast en ook niet wordt geverbaliseerd door de politie, ook niet na bellen.
 1. Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectieven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”
  Triatlon

  Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts vraagt meer perspectie­ven: “Huidige stilstand kan impact hebben op toekomst van onze sport”

  Na een jaar waarin het aantal triatlonwedstrijden in eigen land op twee handen te tellen zijn, ziet er naar uit dat onder de huidige coronarestricties er ook in mei weinig tot geen triatlon- of duatlonwedstrijden in ons land georganiseerd zullen worden. Zowel organisatoren als atleten vragen om duidelijkheid, maar voorlopig zijn de perspectieven voor de sport die de laatste jaren duidelijk in de lift zat in ons land op korte termijn niet meteen hoopgevend. “Nochtans is triatlon de sport bij uitstek die perfect coronaproof kan georganiseerd worden”, benadrukt Triatlon Vlaanderen-voorzitter Michaël Schouwaerts.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken