Wanneer de winkel sluit, is niet duidelijk en tot dan is de winkel gewoon open.
Volledig scherm
Wanneer de winkel sluit, is niet duidelijk en tot dan is de winkel gewoon open. © ADA

Peek & Cloppenburg sluit na 42 jaar de deuren op Meir (maar wanneer precies is nog niet geweten)

Na 42 jaar komt er een einde aan Peek & Cloppenburg op de Meir. De winkel sluit binnenkort de deuren. Wanneer exact weet de winkelmanager nog niet.

3 reacties

 • Miguel Leboucq

  3 jaar geleden
  Huurprijzen op de Meir zijn obsceen hoog en als je daarbij nog de dure sociale lasten van de werknemers moet bijnemen....
 • gustaaf carpels

  3 jaar geleden
  Mode wordt (of is al) eenheidsworst de webshops zijn handig maar worden duurder in de toekomst nu ga je het nog mogen terugsturen gratis maar dat zal snel stoppen. En mode zal inderdaad alleen nog voor diegene zijn die daar het vijfvoudige voor zal neerleggen
 • Els P

  3 jaar geleden
  Het is nooit genoeg voor de aandeelhouders, het gezwel van de economie.
 1. Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Ex-manager van chemisch bedrijf bestelt duizenden liters mazout terwijl firma die niet nodig heeft: “Hij stelde tientallen valse facturen op”

  Het Antwerps parket heeft maandagochtend twee jaar cel met uitstel geëist tegen Werner O. De voormalige plantmanager van een chemisch bedrijf in de Antwerpse haven wordt door zijn vroegere werkgever ervan beschuldigd talloze facturen te hebben vervalst voor producten, zoals mazout, die het bedrijf helemaal niet nodig had. Zo zou hij buiten de boekhouding om duizenden euro’s illegaal hebben gestolen van het bedrijf.
 2. IN BEELD. De Antwerpse Stadsschouwburg doorheen de jaren: “Het scheelde niet veel of hij had er nooit gestaan”
  PREMIUM
  Antwerpen

  IN BEELD. De Antwerpse Stads­schouw­burg doorheen de jaren: “Het scheelde niet veel of hij had er nooit gestaan”

  Plannen voor een overdekte markt en een ondergrondse parking, een onhandig kunstwerk uit de jaren ‘80, een bominslag tijdens de Tweede Wereldoorlog: het Theaterplein maakte heel wat mee de laatste eeuw. Stadsgids Tanguy Ottomer schetst de geschiedenis van het plein en haar Stadsschouwburg, nu er besloten is om het theatergebouw af te breken. “Het zou fijn zijn om opnieuw een theater te hebben op de plek waar het Nederlandse theater in Antwerpen is ontstaan.”
 3. Stad koopt Ferrarisbos in Wilrijk: “Historisch groen blijft behouden”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Stad koopt Ferraris­bos in Wilrijk: “Historisch groen blijft behouden”

  De stad Antwerpen koopt 3,5 hectare van het Ferrarisbos in Wilrijk over van logistiek bedrijf H.Essers en zal het behouden als bosgebied. Daarnaast krijgt het bos ook een water- en klimaatregulerende functie. “Dankzij deze aankoop verzekert de stad de toekomst van dit historische bos”, aldus schepen Annick De Ridder(N-VA). Volgens oppositiepartij Groen is het misplaatst dat De Ridder de aankoop als een groene trofee claimt. “Als de N-VA van 2013 geen kapvergunning had gegeven, had het hele bos er vandaag nog gestaan.”