De pedofiel stelde zich op sociale media voor als tienermeisje.
Volledig scherm
PREMIUM
De pedofiel stelde zich op sociale media voor als tienermeisje. © rv

Pedofiel blijft slachtoffers maken: “Is euthanasie mijn enige redding?”

AntwerpenDe 32-jarige J.P. uit Turnhout staat opnieuw voor de rechter omdat hij op sociale media minderjarige jongens tot perversiteiten heeft aangezet.  De procureur vordert zes jaar celstraf en tien jaar terbeschikkingstelling voor deze onverbeterlijke pedofiel. “De gevangenis is geen oplossing. Hij komt buiten en maakt weer slachtoffers”, voorspelde advocaat Walter Damen. 

 1. Bart De Wever over afgevoerde ‘queer iftar’ in De Roma: “We hebben geen concrete bedreigingen kunnen vinden”

  Bart De Wever over afgevoerde ‘queer iftar’ in De Roma: “We hebben geen concrete bedreigin­gen kunnen vinden”

  Was de afgelasting van de ‘Queer Iftar’ op 31 maart in de Roma veel gedoe om niets? Burgemeester Bart De Wever (N-VA) zorgde maandag in de gemeenteraad voor consternatie bij meerderheid en oppositie. “Onze politie heeft online niets gevonden dat wijst op concrete bedreigingen of intimidatie vanuit religieuze of xenofobe hoek.” Hij stak zijn ergernis over de organisatoren niet weg.
  Antwerpen
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. De 7 favoriete eetadressen van ‘Radio 2'-presentator Sven Pichal: “Ongelooflijk lekkere tomatensaus, en normaal ben ik daar niet eens zo'n fan van”
  PREMIUM

  De 7 favoriete eetadres­sen van ‘Radio 2'-presenta­tor Sven Pichal: “Ongeloof­lijk lekkere tomaten­saus, en normaal ben ik daar niet eens zo'n fan van”

  Vlaamse kost maakt ‘Radio 2'-presentator Sven Pichal (44) meestal zelf. “En dan nog het liefst met het kookboek ‘Easy Dinners’ van Louise De Brabandere in aanslag", vertelt hij. Op restaurant kiest hij dan weer meer voor mediterrane smaken. Aan welke tafels schuift hij het liefst aan? Hij deelt zijn zeven favoriete eetadressen in ons land.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.